Bli medlem
Informasjon
Endre personalia
Familiemedlemskap
Kontakt oss

Velkommen til Idrettslaget Leik

Idrettslaget Leik tilbyr aktiviteter innen trim/friidrett, orientering, håndball, fotball, ishockey og ski. Informasjon om de ulike aktivitetene, både for barn, ungdom og voksne ligger under fanene til de enkelte avdelingene. 

Alle som regelmessig deltar i i aktivitet organisert av idrettslaget skal være medlem. Foreldre og andre som ønsker å bidra til idrettslagets aktiviteter i lokalmiljøet oppfordres til å være medlemmer. Ditt bidrag som medlem er viktig for å opprettholde aktivitet og anlegg som drives på dugnad på Hølonda. 

Alle avdelingene i IL Leik tilbyr aktiviteter og anlegg til fri benyttelse for alle innbyggere på Hølonda utenom organisert aktivitet. Merkede trimposter, turorientering, fotballanlegg, hockeybanen, lysløyper og traseer på Jårakjølen er avhengig av dugnadsarbeid og tilskudd som er basert på antall medlemmer i idrettslaget.

Alle som ønsker å være medlem melder seg inn separat. Dere kan deretter opprette familiemedlemskap gjennom medlemsregistret. Familiemedlemsskap gjelder barn i familien til og med året de fyller 18.

Gullsponsor

Kommende arrangement

Når Navn
23 jun.
Midtsommarløpet
Trim og friidretts avd.
  Les mer  
30 jun.
Hølondløpet
Idrettslaget Leik
  Les mer  
01 sep.
Idrettsmerkeprøver og terrengløp
Trim og friidretts avd.
  Les mer  
07 sep. -
kl 20:00
08 sep.
kl 11:00
Natt-i-naturen
Trim og friidretts avd.
  Les mer  

Vis alle artikler